Menu
Gildia Pióra na Patronite

W życiu bez życia
czekam
poprosiłam

łaskawie
przyjdzie moje
wezmie ode mnie

dostane zatrucie
powoli niknąć bedę
w odbiciu
na swoich oczach

odejdzie
znów zawołane
chciane i niechciane
odepchnięte
lecz potrzebne

12 212 wyświetleń
112 tekstów
7 obserwujących
  • Senqa

    27 January 2012, 15:50

    Artur jak juz wiem,ze wiesz Marta ;)))
    Ide trzeba zjesc obiadosniadanie i dziecko nakarmic ;)

  • Senqa

    27 January 2012, 15:43

    A no smutno...robie pomidorowa,hehe....
    Dawno nic ciekawego nie zrobilam. Coz....

  • Voyage

    27 January 2012, 15:42

    ooo, widzę tu smutku ogrom, to przytulam, i po główce zmartwionej głaszczę, i już...
    jam Artur..;)

  • Seneka 18

    27 January 2012, 15:41

    Smutno u Ciebie ostatnio...nawet ważki mają załzawione oczy...

  • Senqa

    27 January 2012, 15:39

    Bardzo chetnie sie przytule,nawet doo kobiety obojetnie ! Byle przytulic.

  • Voyage

    27 January 2012, 15:38

    a chodzże i się przytul, przecie to nie grzech na oczach całego świata..hehe..;)

  • Senqa

    27 January 2012, 15:35

    I mimo wszystko sie usmiechnelam ;)))
    Gdybym mogla dala bym buzi i sie wtulila,ale to juz moja paranoja ;)

  • Voyage

    27 January 2012, 15:34

    oooo..od razu lepiej, gdybym mógł, to i plus byłby piękniejszy...;)

  • Senqa

    27 January 2012, 15:29

    Juz ;))

  • Voyage

    27 January 2012, 15:24

    Może być, lekko i na temat
    ode mnie , nie "odemnie"..;)