Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

w zimnej kołdrze snów
z plątaniny czułych słów
ubiliśmy twardy puch
na konturach nagich drzew
rozmoszczona niewygoda
ulizuje pustkę gniazd

zdrętwiały mi palce
cieknie odmrożony wzrok
szukam śladów minionej jesieni
z tobą mi się my(ś)li

1147 wyświetleń
42 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!