Menu
Gildia Pióra na Patronite

O cal... siebie

W zaułkach czarnych myśli
Gdzie słońce jest tylko marą
Okrywamy się hańbą jak kocem

Zgrzytając zębami szukamy pre-tekstu
By zostać jeszcze żywymi przez chwilę

Ile radości umarło przedwcześnie
Spływając łzą- po policzku
Zmieniając wyraz duszy w podkowę

bez szczęścia
bez nadziei
bez-sprzecznie

276 128 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • otoko

    13 August 2022, 08:32

    Oszczędź życiu
    niech nie będzie Tobą rozczarowane :)

    • sprajtka

      13 August 2022, 12:51

      Na życiu nie oszczędzam 😁