Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tiul serc

W zaciszu obfitości obszaru
Tropikalne zawieszenie motyli
Szumem barwnych skrzydeł wypełnia się
Wielowarstwowa akumulacja szczęścia
Mrugnięciem czerwieni na ustach
Wplątują się obłędne pocałunki
Namiętnie zawiązując rozkosz
Tiulem rozpalonego uniesienia
Rozwinięte iskry pożądania
Podświetlają błyskiem miłość.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!