Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klepsydra miniaturowa

W wieku XXI
w najpiękniejszy dzień lata
podwórza zmarły.
Już nie słychać na nich gwaru dzieci
siedzą z chipsami przed komputerami.

Z żalem powiadamia Kowalski Jan
z zaniepokojonymi sąsiadami.

128 114 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!