Menu
Gildia Pióra na Patronite

o słońcu we włosach plantowych

w wers chciałam cię ubrać
zmieścić w wiersz
tygodniami

słowa w znaczeniach przyciasne
jak rękawiczki z rąk zrywałam
wyrzucając do kosza

myślałam koszmar jakiś
z tym wierszem

i w tych liter śmiesznym zamęcie
mądre serce zaśmiało się
cicho

że spojrzeniem kocham cię
przecież

- najwięcej

Synowi dedykuję

22 053 wyświetlenia
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    26 June 2013, 19:17

    Aga dziękuję, pozdrawiam :)
    amel. najwygodniej mi w prostych słowach :)

  • misiek45

    23 June 2013, 17:50

    Beatko czasem nie trzeba słów by wiersz ułożyc wystarczy słowo kocham ,piękna dedykacja -pozdrawiam serdecznie:))