Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wachlarz uczuć

W wachlarzu wschodu uczuć
Słoneczniki kwitnących spojrzeń
Rozpromieniają zapatrzenie
Latawiec słonecznego marzenia
Widokiem spełnienia nadziei
Płatki słońca rozsypane na usta
Delikatnym przywiązaniem ciepła
Rosą złocistych myśli
Złapane dobrotliwe serca
Natchnione czułą miłością
Kołysają się w rytmie namiętności.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!