Menu
Gildia Pióra na Patronite

Awersja do Piękna

w Urodzie skrywa się Czarcia
Łapa potrafi odstraszyć
na co dzień Charakteru Podłością
im piękniejszy pysk

Skóra Diabłem podszyta
Trudno Pokochać jest Zakapiora
który ma twarz Anioła
Mieć Urodę jest Pokutą

Oceniają Powierzchownie
i Pochopnie na Dnie Duszy
Co innego Gra w ogóle
Wbrew Pozorom Oczy

Łudzą się że Uroda
idzie z Dobrem w Parze
nie ma nic Bardziej
Złudnego jak Czarci
Pazur zakręci i Namiesza
na Łbie wystają Rogi

93 741 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!