Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ułamkach sekund
w dźwiękach marzeń
odnajduję Cię

znów

mój świat jakby się powtarza
jedno mrugnięcie okiem
jeden wdech zimnego powietrza
jeden widok i…
jestem już pewna

słowa przelotem wyrywam
z pędzącej rzeczywistości
i już znam odpowiedź
nie oszukam tej miłości

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • 29 January 2013, 20:36

    Dziękuję za docenienie, również gorąco pozdrawiam :)

  • Zoeni

    29 January 2013, 19:52

    Piękny wiersz Łucjo :)

    Pozdrawiam

  • 29 January 2013, 18:49

    Dziękuję :)

  • Pechowa_

    29 January 2013, 18:37

    Świetny wiersz...