Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żniwiarz

W tym chorym świecie on zbiera swoje żniwo
Jesteśmy dla niego tylko zwierzyną
Gdy go widzisz twój mały świat płonie
A ty bezbronny popadasz w agonię
Odbiera duszę, wstrzymuje serce
Czas abyś poznał swojego mordercę
To on decyduje kto ma przeżyć, a kto zginąć
Nie uciekniesz, twój strach jest jego siłą
Czujesz na plecach jego zimny oddech
To ostatnia chwila, zanim w krwi utoniesz.

4077 wyświetleń
42 teksty
3 obserwujących
  • Aquarelle

    24 January 2013, 21:15

    Śmierć jest sprawiedliwa.

    Czy uczony, czy prostaczek
    ma na czole ten sam znaczek.