Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój usmiech

W twoim uśmiechu czar
Znajduję mój spokój, znaczenie
Jest jak promyk słońca na chmurach
Rozświetla całe moje istnienie.

Twoje usta pełne czułości
Wyzwalają fale radości, Gdy się uśmiechasz, serce wzbiera
W czułych ramionach twojego gestu.

Twój uśmiech jest skarbem, niezwykłym darem
Wielką tajemnicą, która mnie oczaruje.
W nim tkwi magia, która mnie ujęła
I niech na zawsze na mej twarzy zagości.

Niech uśmiech twój płynie jak rzeka,
Przynosząc szczęście, miłość i Czułość.

W twoim uśmiechu odnajduję sens
I stawiam czoła życiowej tułaczce.

Tak trwaj, mój ukochany uśmiechu
Niech w tobie tkwi moja największa Siła,

Twoje usta są dla mnie cały świat
Najcenniejszym skarbem, co życie mi daje.

31 307 wyświetleń
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!