Menu
Gildia Pióra na Patronite

A mimo to szczerze Cię kocham

W Twoich oczach gaśnie słońce
A Księżyc nowym blaskiem świeci
Jestem zakłamana i nieczuła
A mimo to szczerze Cię kocham

Na Twoich dłoniach opiera się świat
A w Twoich słowach kryje się jego sens
Jestem samolubna i egoistyczna
A mimo to szczerze Cię kocham

W Twoim oddechu tkwi moja siła
I w nim jest sens mojego życia
Jestem załamana i smutna
A mimo to szczerze Cię kocham

W Twoim sercu szukam miejsca
I w nim chcę przeżyć resztę życia
Jestem odrzucona i nieszczęśliwa
A mimo to szczerze Cię kocham

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!