Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowa wojna

W Tel Awiwie

W jednym biurowcu

I na jednym piętrze

Tyle że przez ścianę

Dwaj urzędnicy prowadzą wojnę

Tak nowoczesną że nie daj nam Boże

Jeden dronami ostrzeliwuje Kijów

A drugi Moskwę

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!