Menu
Gildia Pióra na Patronite

nowości

w teatrze trzymamy się za ręce
maseczki ułożone usta w usta
wgniatają uśmiech

tego aktora
już sobie nie przypomnę
zainfekowany przez media
zakwitnie w kolejnym akcie

jeszcze wczoraj jedliśmy ptaki
potem nastał człowiek
ułożył polbruk
i domalował na niebie grillowane skrzydła

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!