Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ś równe każdemu D, każdej łzie

W takich chwilach, wszyscy jesteśmy dziećmi śmierci. - Nikodem Gwardzik.

Kto o mnie pamięta?
Kto o mnie troszczy?
Kto pośród tych zna moje serce?
Odpowiedź jest prosta - nikt.

Nikt nie chce zajrzeć do oczu
Uchylić się nad płaczącym dzieckiem
Skulonym i płaczącym ze skrytą głową
Na ciemnym liściu pośród czarnej wody

Te jedno dziecię będzie cierpieć - musi

1479 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!