Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa alternatywna do świętej

W swoją obronę lwia paszczo u Pana weź
Przez twoje piękno może będzie wybaczone
Pokręconemu życiu odpuszczone
Przypadkowość przestraszonych dni zapomniana
Prośba ostatnia wysłuchana
Którą nicość zamiast wieczności
I spokój miłości przez resztę ziemskich dni

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!