Menu
Gildia Pióra na Patronite

W słońcu obłąkany
W czerwieni skąpany
Zabójca nocnego uśpienia

Przybył, by żal z piedestału znieść
By osuszyć łzawą rosę
Wbił swój miecz aż po rękojeść
Krwią zachlapał stopy bose

W ciemność ucieka
Winę przewleka
Przez krótką chwilę zapomnienia

4144 wyświetlenia
51 tekstów
0 obserwujących
  • Piłkareczka*

    3 August 2010, 07:34

    Przyjemny :) +

  • awatar

    2 August 2010, 17:08

    Podzielam zdanie poprzedniczki.

  • Wichura

    2 August 2010, 16:28

    Lekkie, świetnie się czyta. +