Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

w sferze podsumowań było pięknie raczej,
szczerze myśląc, mówiłam, że będzie inaczej,
miała mnie dosięgnąć strona życia niebezpieczna,
miałam krzyczeć, chwilo... bądź wieczna!

1061 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!