Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wakacje

W przedsionku życia stoi zakaz wstępu,
Zwykłość przegrywa walkę szlochając głośno,
O sen , o sen! trzeba prosić,
W kominiarce czy bez zbrodnia ta sama,
A my co to nas obchodzi,

Tylko wino i śpiew taniec do nocy
To sens co każdego ukłuje w oczy
Artystyczna potańcówka aż do obrzydzenia,
Nocą czy dniem to bez znaczenia.

3801 wyświetleń
29 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!