Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pytania retoryczne "

W promieniach zachodzącego słońca - My.
Nasze uliczki, którymi pragniemy spacerować.
Słowa, które możemy sobie podarować.
Pocałunki o których marzymy.
Co My - właściwie robimy?
Szczęście razem przeżywać chcemy?
A może tylko czas marnujemy?
Ulotne chwile - Razem wspominać.
Czy tego pragniemy?
Mnożyć prawdy w Nas zawarte.
Dążyć do szczęścia - uparcie.
Smutkiem się dzielić.
Wspierać i szczęście szerzyć.
Kolejny dzień witać razem.
Marzę...
Czekolada wypita.
Ja i Ty ze srebrnym blaskiem swych oczu.
Gdzieś w wyobraźni serca mego.
Uwierając mnie w myślach,
Jesteś w moich zmysłach
Czuję Cię tak wyraźnie.
A może, tylko mam zbyt wybujałą wyobraźnię?

Z serii ' Uśmiechy serca '

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!