Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taniec

W popiele czerwieni tonę
otulona ogniem marzeń
stąpając siłą uczuć
w pragnieniu tańca
odchodzę z wiatrem
gdzie mrok wita mnie
swym szelmowskim uśmiechem
silnym wdechem i wydechem
i tak cały czas ...
pragnienie zrodzone
we śnie czerwieni
otulona jednością
gdzie gwiazdy rozsypały się
w oceanie wspomnień
smakując uległości ciał
płonie jednym rytmem
siły swej w nas
gdzie oczy twe kuszą tak
tuląc się do tańca.

Z szuflady cieni...

http://www.youtube.com/watch?v=IR5_rTCi-Bo

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    9 June 2012, 10:29

    Dziękuje dziewczyny miło was widzieć pozdrawiam miłego dnia buziaki :))

  • miramija

    8 June 2012, 22:12

    Podoba mi się ten taniec :) pozdrawiam :)

  • Sol 8

    8 June 2012, 20:27

    Miło mi ;)) Dziękuje i pozdrawiam :))

  • rekontra

    8 June 2012, 20:23

    Wiersz bardzo mi przypadł do gustu i przepięna'przystawka'