Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bukiet z gwiazd

W półmroku aksamitu księżyca
Podarowałeś mi bukiet z gwiazd
Tajemniczym podążaniem śladami złota
Wnikamy w niezwykłe widzenie serc
Odkrywając piękno światłem miłości
Rozświetla się rytm radosnych nut
Pochwycone w ramionach okraszone słowa
Uśmiechem wiązane łaskotki szczęścia
Najmilsze momenty pochłonięte dotykiem
Wtulone zakochanie w zapach słońca.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!