Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

W podniebnym locie przepiękna para.
On ją prowadzi w takt walca .
Wiatr rytm wybija, gra i śpiewa,
tworzy im podkład do tańca.
Synchronizacja skrzydeł niezwykła,
można im pozazdrościć.
Płyną w swym tańcu dumni i wolni,
pełni bocianiej miłości.

57 066 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
  • Sylwia D.

    15 May 2020, 21:33

    Pięknie opisane 👏