Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z tamtych chwil

W odbiciu fal
widzę smutek
w strunach muzyki
nucę piosenkę

Gdzie jesteś

Melodio wspomnień
drogo marzeń
z tamtych chwil

Które odleciały
na wietrze
i już nie powrócą
bo pozostały
wśród chmur.

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!