Menu
Gildia Pióra na Patronite

Symbol szczęścia

W oczach jej
Tkwił rozpalony żar
Dusza tęsknotą była duszona
Serce sponiewierane
W jego ramionach
Miała pewność absolutną
Siłę i bezpieczeństwo także
Teraz przytulić się chciała
Żeby przegonić to co złe
A on gdzieś zniknął
Lecz obiecał wrócić
Więc poczekała
Nie zwątpiła nigdy
Dlatego jego usta
Są największą zasłużoną nagrodą
Dla niej

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!