Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 12 August 2022

Kiedy ...

w obrocie wokół nas
zetrą się już gwiazdy
usiądź obok na dachu nieba
powiedz - jestem
to wystarczy

30 360 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących