Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

W naszym przyciąganiu
piękną mnie stwarzałeś.

W naszym wciąż szukaniu
dojrzewałeś.

Przyszedł kres.
Przykro, że to ma sens.

440 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!