Menu
Gildia Pióra na Patronite

moja muzyka

w mojej duszy gra muzyka
sprzed lat ta sama

niezmienna po prostu kocham
nikt jej nie przegna

ode mnie daleko tym nutom
jestem wierna

nic mi nie przeszkodzi
w słuchaniu tamtych melodii

muzyki która jest ponadczasowa
moje serce się wzrusza

od pierwszego taktu rzuca
na kolana każda nowa

pokoleniowa dekada
lubi do niej powracać

bez względu na to
jaka jest obecna moda

didżeje grają w sojuszu
w nowszych aranżacjach

93 767 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
  • kati75

    10 October 2021, 09:06

    Muzyka dotyka strun naszej duszy,dobra forma wiersza trzymaj się tego🙂miłej niedzieli

    od Zigi7, Eneida, Victoria Angel
    • Victoria Angel

      11 October 2021, 08:38

      Bardzo dziękuję za komentarz, napisałam go bardzo spontanicznie. :-) Pomyślnego nowego tygodnia. :-)