Menu
Gildia Pióra na Patronite

(nie)pokój z widokiem

W moim sercu -- pustynia
Twoje -- zdradliwy ocean
wijemy się jak wydmy na piasku
uginamy jak wiklina na wietrze

a jednak -- wiesz -- to nieprawda
że między nami nic nie ma

skoro uciekając od siebie
ciągle się potykamy
o zbyt gęste od wzruszeń powietrze

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 5 January 2012, 13:49

    Piękny obraz... wiatrem malowany... z obydwu stron.
    Pozdrawiam. :)

  • marka

    30 December 2011, 21:07

    Piękny motyw z tymi wydmami.

  • No_One_

    30 December 2011, 11:06


    skoro uciekając od siebie
    ciągle się potykamy
    o zbyt gęste od wzruszeń powietrze