Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotna w mieście

W miejscu na chwilę
wydartym z niespokojnych rąk

i niedojrzewających nigdy słów
o przybranym zawsze tymczasowo
zapachu odpowiedniej tożsamości

gdzie skorumpowany drogo strach
przełykam wraz z kolorowymi cukierkami

próbuję przestać wierzyć
iż nieprawdą jest że nie ma nikogo

kto umiałby kochać
nie aby
lecz za nic

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    11 July 2015, 12:57

    Dziękuję. Pozdrawiam.

  • miramija

    8 July 2015, 15:40

    Dobre, zatrzymuje... pozdrawiam

  • silvershadow

    7 July 2015, 11:52

    Dziękuję. Miło mi. Pozdrawiam.

  • Cris

    7 July 2015, 11:47

    zatrzymuje treścią...bardzo ładny.
    pozdrawiam :)

  • silvershadow

    7 July 2015, 11:00

    Dziękuję Wam bardzo za zatrzymanie się u mnie. Pozdrowienia!

  • Malusia_035

    6 July 2015, 13:09

    wiersz z nadzieją ,ładny przekaz zabieram do siebie :))

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • zapach_bzu

    6 July 2015, 12:42

    Ciekawie dobrane słowa.
    Magnetyzuje ten wiersz.
    I przesłanie też dobre ;)