Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żądania

W kwietniu zakwitły

Wraz z kwieciem żądania

Dosyć podobne do żydowskich

W moralności i sposobie składania

76 500 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    16 April 2019, 20:13

    Fiszka za odwagę głoszenia swoich poglądów.