Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 28 January 2022

brzegi

w kołysaniu poczętych zegarów
przesypuję przez palce skruszone skały
spragniona planeta
w głębi ziemi

drży
odzwierciedlenie bezgranic
w szklanym konturze wyspy
- kamienia na powracającej drodze
wewnątrz pęknięcia w bezpamiętnym śnie

déjà-vu - małe miejsce
z portretem pozaprzyszłości
gdzie zamykam to co w tobie najlepsze

30 342 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 July 2021, 19:20

    Dziękuję.