Menu
Gildia Pióra na Patronite

Clarity

w kiepskim jesteśmy stanie
w stanie niezjednoczenia
czucia materii myślenia

pędzimy bądź trwamy w bezruchu
zapominając o duchu
który ludzi nie straszy
siedząc cicho w czaszy
przesyła impulsy sygnały
od przejrzystości
do głębi metropolii neuronów
osnutej smogiem
nieistotności

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!