Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

W każdym pokoju jest telewizor
I co innego gra
Na zewnątrz wieje wicher
A łuna księżyca przez szprosy
Jak przez kraty
Do środka się pcha

Wszystko się miesza
I tak wpadam w sen
I zaraz się budzę
By gasić wszystko
Lecz musi dudnić
Więc puszczam radio
I idę raz drugi w sen płytki
By znowu
Przedwcześnie wstać

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    14 October 2020, 14:04

    Kiedyś lubiłem nie przesypiać nocy o nocnym programie radiowej Jedynki, czy Trójki albo Radia Wrocław. Teraz wystarczą mi sny i koszmary senne.