Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

W gwiaździstą noc
Zachęcony wołaniem
zazdrosnego księżyca

Otulony pościelą utkaną z lawendowych tęsknot
Naszych splecionych
Serc

Malując palcem
Twoje obrazy
Rozcieram łzy na szybie
O smaku słonego karmelu

A przecież
Poszłaś tylko po filiżankę
herbaty z miodem

35 646 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących