Menu
Gildia Pióra na Patronite

W EN57 kipi życie

W elektrycznym
zespole trakcyjnym
śmierdzi życie

Z pijanym sercem
człowiek
zaprzeczył estetyce

Siedzę skulony
w formie plastikowej
naszej cywilizacji
gruźliczy oddech
który każdy przeżyć chce godnie

Bułkę zjeść
buty kupić nowe

Kobieta utyskuje
że katar płynie z niej słony...

marka

128 105 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    18 January 2011, 22:59

    Tym razem nie wiem co ci napisać...
    Ciekawy przekaz,jak zwykle pogranicze...