Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - jesienna mgła
*** - jesienna mgła

W dzikim błękicie jeziora
odkrywam przestrzeń.
Gwiazdozbiory życzeń- toczący się bezkońca film.
Trzeba tylko chcieć skoczyć.
I płynąć z falą.

W oddali słyszę jeszcze
melodię, którą nuci wiatr.
Uciekam wzrokiem od tłumu.
Ciszą koję umysł.
Czasem tylko przemknie,
dźwięk tęsknoty, za twoim głosem.

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!