Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez tytułu

w drzwiach otwiera się mgła
zapalasz dzień pierwszym papierosem
poniedziałek drapie po oczach

w natrętnych myślach
wyciszam kolejne słowa
w palącym powietrzu
dusi nas pętla
ostatniej niedzieli

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!