Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz ust

W deszczu uroku
Padają na Ciebie
Krople pocałunków
Twoje suche usta
Moje spotykają
Moja słodka płynność
Wlewa się w Ciebie
Połączona jedność
Smak zachwytu
Szept ożywienia
Oddech uniesienia
Na deszczowy dzień
Całuj mnie słonecznie ukochany.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących