Menu
Gildia Pióra na Patronite

Parasol

W deszczową porę
Przyjdź do mnie
Bądź dla mnie
Moim parasolem
Ochroń mnie
Przed padającym
Deszczem słów
Przeszłość powraca
Która wciąż boli
Nie chcę więcej moknąć
Niech już nie pada
Na mnie czas
Którego nie ma
Więc zostań
Odsuń złe wspomnienia
W deszczową porę
Bądź moim parasolem.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!