Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciemno

W ciemności uczuć błądzę
Łapiąc się ostatniej łuny światła
Przybliżyć chcę raj
Wyobraźnia działa jak robot
Szybkimi ruchami uciekają myśli niedzisiejsze
Przedwczorajsze wino wystygło od żaru kłamstw
I w tej ciemności tkwię
Ze świetlikami bawię się

1476 wyświetleń
28 tekstów
11 obserwujących
  • marka

    1 October 2011, 20:38

    Ciekawy obraz,
    Bardzo sugestywny i uczuciowy.