Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

w ciemną noc,
biegła w deszczu
skropiona szkarłatnymi łzami,
uciekając przed nieuniknionym
w ręku chowając to,co ukochała najbardziej -
maleńką gwiazdkę

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!