Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::ot tak::...

W blasku latanii
Na drewnianym mostu.
Nad nami Wielki Wóz
Odbija się w brudnej kałuży.

Uśmiechamy się
Pozując do zdjęcia.
Pstryk !
Może pokażemy dzieciom.

Zadzwonił budzik
Czas wstawać.
Dziś Cię zobaczę
A sen... to tylko sen.

21 110 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • IBELLA

    7 November 2010, 20:18

    Mi się podoba :)

  • 23 October 2010, 21:40

    1) latarni
    2) hmm, sentymentalizm
    3) w sumie jestem na tak

  • marka

    23 October 2010, 18:34

    Fajny patent z tym wozem i snem.
    Ekstra.
    Pozcrawiam