Menu
Gildia Pióra na Patronite

Valerie

Valerie
pocałunki i krew
miłość bywa bólem
dobrze o tym wie
usta jej mają tę moc
każdy kto widział wie
chce móc całować tylko ją
choć jest całkiem inna niż my
kocham ją jak ty mnie
Valerie

15 355 wyświetleń
146 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!