Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepło ciała najlepszym jest lekarstwem

Uzależnienie
Rzuca cień
Na moje serce
Pragnę
Coraz mocniej
Twojego dotyku
Ust
Uśmiechu
Poczuć
To wszystko
Jak po ciele
Przechodzą dreszcze
W każdej chwili
Z tobą

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!