Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chcę umierać ze szczęścia rozpacz jest wierniejsza

uwiodłeś mnie
słowem

serce splotłeś
wierszem

w Twoich oczach
mam rację

w ramionach
topię samotność

milczę
boję się że znikniesz

dusza zatruta
czułym wrzaskiem

utknęłam wewnątrz Ciebie

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • RapeMe!

    15 January 2013, 10:59

    miło :)

  • zugimihau

    15 January 2013, 00:17

    plus;]

  • RapeMe!

    14 January 2013, 19:16

    dziękuję Aniu za opinię
    i Tobie Joanno również :)

  • RapeMe!

    14 January 2013, 19:15

    to jest tylko poezja pozostawiona do interpretacji odbiorcy
    nic osobistego
    awatar... podnieca mnie jak doszukujesz się dosłownego znaczenia moich słów

  • Pechowa_

    14 January 2013, 19:15

    Genialny wiersz... !
    Podoba mi się :)

  • awatar

    14 January 2013, 19:00

    ciekawi mnie w jakim organie utknęłaś?
    podobno kury odbierają czule wrzask koguta,
    czy ciebie wrzask podnieca?,
    bo to częste przy wzroście endorfin

  • RapeMe!

    14 January 2013, 18:11

    cieszę się, że się podoba :)

  • czarna mamba

    14 January 2013, 18:04

    hhhmm moje klimaciki:)