Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bakaliowe

Uwielbiam jak kciukiem
I palcem wskazującym
Prawej i lewej dłoni
Bierzesz mnie delikatnie opuszkami
Pozbawiasz karnawałowego ubrania
A potem z umiłowaniem
Wkładasz mi język
Pieścisz w rozkoszy
W której oboje
Rozpływamy się w sobie
I jest to jedyny znany mi przypadek
Zgody twojej żony na trójkąt
Jestem przewspaniały kochanek
Kasanowa od Krasnojarska do Timbuktu
Stąd też umieściłeś mnie (Wawel)
Z premedytacją jako najsłodsze
Lokowanie produktu

297 757 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!