Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie ściętej głowy

Usta moje spragnione
Zielone z nadziei
Jak zboże ozime
Pragnące dotknąć warg Twych wilgotnych
Kawałkiem chleba
Życie swoje oddając w zamian

35 646 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących