Menu
Gildia Pióra na Patronite

zakonturowanie

usta '
lodem muśnięte
a przecież wiosna
rozsypuje nas
ciepłym gestem
drżeniem zamykasz
w niewiarygodny za - szept

spojrzenie '
zostawiam
spadających słów
które wypowiedziane
kreślą się w oczach
zachłannie
poczuj jak smakuję
waniliowym wyrazem
wymieszaną zmieszaniem
nieznanych doznań
może cynamonem
niedocenionym w smaku
przygryzieniem migdałowym
pachnę wyobraźnią
rozwieszona w magii
zaistnieniem

3607 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • Noah***

    14 April 2023, 22:16

    magia zawieszenia
    wyobraźnia wyostrzona
    dotykam konturu
    smakując
    cynamon ,wanilia ,migdał
    pachnę Tobą....

    od LadyDi, Meron, anna kowalczyk
    • LadyDi

      17 April 2023, 21:32

      zaostrzenie '
      w wyrazistość
      nie odbiegać od
      zaistnienia
      w rzeczywistości
      pachnieć tak bardzo sobą