Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotografia

Uśmiechasz się lubieżnie
Gdy maluję na twoich ustach
Krajobrazy moich marzeń

Spacerujemy korytarzami
Wschodów i zachodów
Pragnień - parkiem snów

Nie mów proszę - nic
Zostańmy tu bezprawnie
Przez chwilę….

Bezkresne sami
Szarfą namiętności związani
Do utraty tchu

Do snu

15 768 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących